Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Żeberka musztardowo-miodowe

Potrzebne składniki:

AdobeStock_120816422

Lista zakupów

Wyczyść listę

Żeberka umyj i podziel na porcje. Składniki marynaty wymieszaj ze sobą i dokładnie obtocz w nich żeberka. Włóż do dużej miski, przykryj folią spożywczą i odłóż do lodówki na 12 godzin. Żeberka piecz w 180 stopniach przez 1,5 godziny, co jakiś czas polewając wytapiającym się sosem z marynatą. Podawaj z pieczonymi ziemniakami.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Zobacz na filmie, jak to zrobić:

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
0 0 głosy
Ocena
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zostaw komentarz!x
()
x