Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Szałot rybny

Potrzebne składniki:

AdobeStock_120816422

Lista zakupów

Wyczyść listę

Śledzie zalej zimną wodą i mocz przez 2 godz. (po upływie połowy czasu wymień wodę na świeżą). Pokrojone w wąskie paski śledzie wrzuć do miski, dodaj pokrojone w kostkę ogórki i cebulę oraz pokrojone w większą kostkę ugotowane ziemniaki. Na suchej patelni usmaż pokrojony w kostkę boczek i wraz z wytopionym tłuszczem dodaj do pozostałych składników szałotu. Całość dopraw rozgniecionym w moździerzu pieprzem, dokładnie wymieszaj i wstaw do lodówki na godz.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Zobacz na filmie, jak to zrobić:

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
0 0 głosy
Ocena
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zostaw komentarz!x
()
x