Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Ruloniki z szynki z tradycyjną pastą jajeczną

Potrzebne składniki:

AdobeStock_120816422

Lista zakupów

Wyczyść listę

Jajka ugotowane na twardo zblenduj z twarogiem półtłustym. Dodaj pokrojoną cebulkę dymkę ze szczypiorkiem, chrzan, jogurt naturalny gęsty i majonez. Dopraw do smaku. Dokładnie wymieszaj. Połóż łyżkę pasty na plasterku wędliny i zawiń. Obwiąż szczypiorkiem. Przystrój rzodkiewką. Podawaj z pieczywem.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Zobacz na filmie, jak to zrobić:

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
0 0 głosy
Ocena
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zostaw komentarz!x
()
x