Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Krupniok z jajkami

Potrzebne składniki:

AdobeStock_120816422

Lista zakupów

Wyczyść listę

Posiekaną w piórka cebulę oraz pokrojony w cienkie plastry czosnek zeszklij na odrobinie oleju połączonego z masłem. Wrzuć pokrojoną kaszankę, wszystko ze sobą wymieszaj i smaż około 5-7 min. Wbij jajka, dopraw pieprzem, solą oraz posiekanym drobno lubczykiem. Przykryj i smaż około 4 min. do momentu, kiedy zetną się jajka. Krupniok podawaj z chrupiącą bułką.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Zobacz na filmie, jak to zrobić:

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
0 0 głosy
Ocena
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zostaw komentarz!x
()
x