Przepisy

fala

Inspiruj się i gotuj!

Dorsz w papilotach

Potrzebne składniki:

Przygotuj cztery kawałki papieru do pieczenia. Na każdym z nich rozłóż taką samą ilość warzyw oraz pokrojonych pomidorków i połóż po kawałku ryby. Całość polej oliwą, posyp startą skórką z cytryny, skrop sokiem z cytryny, dopraw pieprzem, solą i tymiankiem. Papier zwiń tak, żeby przykryć dokładnie jego zawartość, a końcówki skręć jak w cukierku. Tak przygotowane papiloty przełóż do piekarnika
i piecz przez 25 min. w temperaturze 180°C. Ryż ugotuj według instrukcji podanej na opakowaniu. Dorsza podawaj w papilotach z dodatkiem ryżu.

Smacznego!

Dodaj do ulubionych

Lista zakupów

Wyczyść listę
Utwórz listę zakupową dodając składniki z przepisów dań, które najbardziej lubisz lub produkty Lewiatan, których używasz.

Zobacz na filmie, jak to zrobić:

Udostępnij

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
0 0 głosy
Ocena
guest


0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
0
Zostaw komentarz!x
()
x